Nytt år, nya möjligheter!

God slut på 2017 och god fortsättning på 2018!

Jag hoppas ni firade riktigt hårt, för det ska man göra vid nyår! Jag tycker många högtider är aningen överdrivna och ”meningslösa” men när det kommer till just nyår så är det något värt att fira enligt mig. Man har ju upplevt ett helt år och ska nu förbereda sig för nästa. Detta år firade jag med släkt och vänner i Polen 🙂

Mina nyårslöften

Jag har de senaste åren börjat med nyårslöften och kommer således fortsätta med dem även 2018. Jag tycker det känns väldigt motiverande att sätta upp mål som man sedan ska försöka uppnå under kommande år.

Rodd är kul och bra träning!

  1. Komma in på juristutbildningen i Göteborg. För att lyckas med detta ska jag göra högskoleprovet och få ett tillräckligt bra resultat. Jag ska plugga minst 25h per vecka fram tills provet är den 14 april.
  2. Få min ”drömkropp”. Jag har alltid varit lat med träningen, jag kör någon månad som mest för att sedan tröttna. Ibland tränar jag på min kompis multigym men det blir inte tillräckligt ofta. Jag har dock insett att rodd är en sport för mig, dels tycker jag det är kul samt så har roddare grymt bra fysik! Så jag ska köpa en roddmaskin och i sommar börja ro utomhus. Första steget är alltså att köpa en roddmaskin, här finns de bästa modellerna listade. Sen ska jag träna minst 5 pass per vecka!
  3. Äta bättre mat. Jag gillar husmanskost som ni säkert vet, och det är bra mat. Men problemet är att jag sällan orkar laga mat själv. Det blir på tok för mycket pizza, hamburgare och öl :/ Målet är att göra ”storkok” 1 gång per vecka och det ska räcka i minst 5 dagar.

Sammanfattning

Det är ganska konkreta och bra mål i år tycker jag. De handlar främst om hälsa och kropp vilket jag tycker är en viktigt del av livet. Många har som mål att tjäna mer pengar etc. men det lockar inte mig. Önska mig lycka till med målen så hörs vi framöver 😀